Tīģergarneļu laima-čili mērce

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 150 g tīģergarneles
  • 100 g rīsi
  • 50 ml kokosriekstu piens
  • Olīveļļa
  • Čili mērce
  • Laima sula
  • Šķipsniņa cietes
  • Sāls - pēc garšas

Pagatavošana

10 min.
  1. Ja tīģergarneles ir bijušas sasaldētas, tad vispirms tās liek katliņā un uz lēnas uguns atsaldē, notecina lieko šķidrumu un apcep olīveļļā. Turpinot sildīt uz lēnas uguns, pievieno čili mērci un izspiež no laima sulu, visbeidzot pielej kokosriekstu pienu. Tad, lēni maisot, pievieno cieti un turpina karsēt, līdz izveidojas mērces konsistence. Garneļu laima-čili mērci pasniedz kopā ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni