Cepta pangasijas fileja

3 1

Sastāvdaļas

  • Pangasijas filejas
  • Sakapāti pētersīļi
  • Olīveļļa - cepšanai un marinādei
  • Malti melnie pipari un sāls - pēc garšas
  • Pāris citrona šķēlītes
  • Vairākas ķiploku daiviņas

Pagatavošana

30 min.
  1. Pangasijas filejas parasti pārdod sasladētas, tāpēc vispirms tās atkausē un nosusina. Visas sastāvdaļas var variēt un garšvielas - pievienot pēc izjūtas.
  2. Pirms cepšanas, nosusinātās filejas iemarinē: sasmalcinātās ķiploka daiviņas iemaisa kopā ar sāli, pipariem un olīveļļu. Apviļā maisījumā zivju filejas un atstāj iemarinēties uz laiku no 20 minūtēm līdz vienai stundai. Uzsilda uz pannas olīveļļu un apcep no abām pusēm filejas līdz tās iegūst zeltainu brūnumu. Gatavas filejas liek uz šķīvja un dekorē ar sakapātiem pētersīļiem. Pasniedz ar svaigiem vai sautētiem dārzeņiem, rīsiem vai citām piedevām pēc saviem ieskatiem.

Komentāri

Karaliene 2016. gada 19. februāris 17:55
Nu droši vien, ka marinādē, ne ģēniji?
Andris 2015. gada 15. novembris 15:36
Jā, kur citrons..???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni