Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepta pangasijas fileja

2011. gada 13. decembris
Foto: Salas Zivis
Pagatavošana
30 min
1. Pangasijas filejas parasti pārdod sasladētas, tāpēc vispirms tās atkausē un nosusina. Visas sastāvdaļas var variēt un garšvielas - pievienot pēc izjūtas.
2. Pirms cepšanas, nosusinātās filejas iemarinē: sasmalcinātās ķiploka daiviņas iemaisa kopā ar sāli, pipariem un olīveļļu. Apviļā maisījumā zivju filejas un atstāj iemarinēties uz laiku no 20 minūtēm līdz vienai stundai. Uzsilda uz pannas olīveļļu un apcep no abām pusēm filejas līdz tās iegūst zeltainu brūnumu. Gatavas filejas liek uz šķīvja un dekorē ar sakapātiem pētersīļiem. Pasniedz ar svaigiem vai sautētiem dārzeņiem, rīsiem vai citām piedevām pēc saviem ieskatiem.
Uz augšu