Ķirbju pīrāgs ar iebebiezināto pienu

3 1
Kolekcijas: Veģetārās
Līdzīgu recepti noskatījos raidījumā "Gandrīz ideālas vakariņas" un nolēmu pamēģināt pats. Iznāca tik lieliski, ka nolēmu par šo recepti pavēstīt arī citiem. Noteikti pamēģiniet arī jūs, īpaši tie, kam parasti ķirbji negaršo.

Sastāvdaļas

5 porcijas
  • 600 g ķirbis
  • [foto 1]
  • 1 apelsīna sulas
  • 10 g rīvēta ingvera
  • 400 g iebiezināta piena
  • 2 olas
  • 100 g mannas
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 1 tējk. cepamā pulvera vai naža gals sodas
  • 150 g cepumu(es izvēlējos ar kakao piedevu)
  • 30 g piena

Pagatavošana

80 min.
  1. Ķirbi nomizo, sagriež gabalos, izklāj uz cepampannas un ievieto cepeškrāsnī, cep 190gr. līdz tie mīksti (ap 20 min).
    Ķirbi nomizo, sagriež gabalos, izklāj uz cepampannas un ievi...
  2. Tad tos izņem un sastampā. Pievieno apelsīna sulu, ingveru, iebiezināto pienu, olas, mannu, vaniļas cukuru un cepamo pulveri.
  3. Samaisa kopā.
  4. Cepumus nedaudz pamērcē pienā un izklāj cepamajā veidnē(es izmantoju parastas metāla bļodas).
    Cepumus nedaudz pamērcē pienā un izklāj cepamajā veidnē(es i...
  5. Virsū uzlej mīklu.
    Virsū uzlej mīklu.
  6. Cep 180. gr. ap stundu vai līdz masa sarecējusi
    Cep 180. gr. ap stundu vai līdz masa sarecējusi

Komentāri

kaamis 2015. gada 10. janvāris 19:52
liku nevis apelsina sulu, bet 1 nomizotu un sablenderētu apelsīnu [nebija suluspiedes un ar rokām puse sulas palika apelsīnā]. sanāca loti labi.
ar ingveru neaizrauties, lai arī loti minimāli tas tur ir. ļoti sit cauri. ir kam var nepatikt
Regīna 2014. gada 30. oktobris 17:21
laikam jāizspiež sula no viena apelsīna
beciņa 2014. gada 21. oktobris 20:04
Paldies par jauko recepti, tikai nevar saprast 1 ko apelsīnu sulas??? Glāzi?? Litru? Karoti?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti