Jūras velšu žuljēns

5 1

Sastāvdaļas

  • 300 g saldais krējums
  • 200 g jūras velšu izlase (tīrītas garneles un gliemeņu gaļa)
  • 300 g saldais krējums
  • 100 g siers
  • 50 g milti
  • 50 g saldkrējuma sviests
  • Pipari, sāls – pēc garšas

Pagatavošana

20 min.
  1. Vispirms pagatavo mērci: uz sakarsētas pannas samaisa miltus un sviestu proporcijās 1:1, pievieno saldo krējumu un uzkarsē mērci līdz bieza krējuma konsistencei, pieber sāli un piparus pēc garšas. Atsaldētām gliemenēm un garnelēm pievieno atdzesētu iepriekš sagatavoto mērci proporcijās 1:1. Masu iepilda speciālā žuljēnam paredzētajā trauciņā un cep cepeškrāsnī 5 – 7 minūtes līdz zeltaini brūnai garoziņai.

Komentāri

dominiks 2012. gada 3. septembris 13:19
Atsaldētās jūras veltes... :D Gan jau ka, atlaidinātas.. :) Citādi kļūst bail iet jūrā peldēties, ja reiz tur pilns ar atsaldētiem gliemežiem un citādiem bandformācijas veidojošiem neradījumiem :)
gugriks 2011. gada 16. decembris 22:08
A kur ta siers-ta ka abols jagrauz klat???
Neklātiene 2011. gada 8. decembris 16:30
mm... palchiki oblizjesh!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas