Bitīte

4 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 2 tējkarotes sodas
  • 2 olas
  • 100 g sviesta
  • 3 glāzes miltu
  • 1 /2 glāzes cukura
  • Krēms:
  • 500 g krējuma
  • 1 glāze cukura
  • 1 ēdamkarote konjaka

Pagatavošana

120 min.
  1. Medu kopāra sodu uzvārīt un atdzesēt.
  2. Pievienot labi saputotas olas, miltus, cukuru un sviestu..
  3. Visu kārtīgi samaisīt vienā masā. Masu sadalīt 5 daļās.
  4. Katru daļu izrulēt un izcept pie 220° temperatūras.
  5. Katru kārtu pārsmērēt ar krēmu.
  6. Krēms:
  7. Sakult krējumu ar cukuru un konjaku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize