Kiš miš ar pupiņām (cūkgaļas sautējums ar pupiņām)

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas
  • 4 kartupeļi
  • 1 saldais kartupelis (var iztikt)
  • 2 paprikas
  • 1 burkāns
  • Sīpols
  • Ķiploks
  • Mazā paciņa saldā krējuma
  • 1 bundž. pupiņu
  • Vorchester (pēc izvēles)

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriezt nelielos gabaliņos cūkgaļu, papriku, sīpolus, ķiplokus, sarīvēt burkānu;
  2. Apcept visu iepriekš minēto, nedaudz pasautēt, kamēr mīksts;
  3. Katlā liekam visu kārtās - kartupeļi, gaļa ar pārējo, pupiņas, katrupeļi, gaļa, pupiņas;
  4. Pārlej ar saldo krējumus, vāks virsu un lai pasautējas, kamēr kartupeļi gatavi.
  5. Sajauc visu un pasniedz.
  6. Garšvielas pievieno pēc garšas.

Komentāri

Sanita 2012. gada 8. marts 09:05
Nezinājāt,ka ir slinki cilvēki un arī ļoti čakli cilvēki.Kas vēl?
Sanita 2012. gada 7. marts 09:14
Kādi produkti pieejami,no tādiem arī cilvēki gatavo ēdienus.Neuzspiežiet savus uzskatus citiem.
Sanita 2012. gada 23. februāris 16:29
Nu jocīgi ļautiņi.Vārat pupas un neceļat brēku.Recepte laba,vai ar vārītām pupiņām vai ar pupiņam no bundžas.Intai fui par kašķa celšanu,padzīvojis cilvēks un kašķējas.Dacītei protams paldies,jo Intas recepti neredzēju nevienu pašu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni