Grilēti kabči

5 1
Šo recepti var gatavot gan uz grila, gan cepeškrāsnī. Vienkārši sagribējās uzgrillēt no dārzeņiem kaut ko līdzīgu gaļai, kā mēs parasti gatavojam. Sanāca gardi!!! Noteikti pamēģiniet!

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 800 g kabača
  • 40 g eļļa
  • 1 sīpols
  • 3 ķiploka daiviņas
  • Baziliks, majorāns, raudene
  • Naža gals rīvēta muskatrieksta
  • Žāvēti pētersīļi(ja esat sagatavojis vasarā)
  • Pus tējkarote sāls
  • Pipari
  • 3 tomāti
  • 8 vistas spārniņi

Pagatavošana

50 min.
  1. Marinādei sajauc eļļu, pievieno sakapātu sīpolu, ķiploku, baziliku, majorānu, raudeni, muskatriekstu, pētersīļus, sāli un piparus. Piejauc nedaudz ūdeni. Liek marinādē kabačus un papriku, nedaudz paspaida un atstāj iemarinēties uz pus stundu.
    Marinādei sajauc eļļu, pievieno sakapātu sīpolu, ķiploku, ba...
  2. Sagatavo grilu vai uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Saliek uz restēm pamīšus tomatus, kabačus un tajā pašā vai citā marinādē gatavotu vistu un cep 50 min.
    Sagatavo grilu vai uzkarsē  cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Sa...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni