Grilēti kabči

2011. gada 23. novembris
Foto: Andriss PP
Šo recepti var gatavot gan uz grila, gan cepeškrāsnī. Vienkārši sagribējās uzgrillēt no dārzeņiem kaut ko līdzīgu gaļai, kā mēs parasti gatavojam. Sanāca gardi!!! Noteikti pamēģiniet!
Pagatavošana
50 min
1. Marinādei sajauc eļļu, pievieno sakapātu sīpolu, ķiploku, baziliku, majorānu, raudeni, muskatriekstu, pētersīļus, sāli un piparus. Piejauc nedaudz ūdeni. Liek marinādē kabačus un papriku, nedaudz paspaida un atstāj iemarinēties uz pus stundu.
Foto: Andriss PP
2. Sagatavo grilu vai uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Saliek uz restēm pamīšus tomatus, kabačus un tajā pašā vai citā marinādē gatavotu vistu un cep 50 min.
Foto: Andriss PP
Uz augšu