Sākums > Receptes > Zupas

Taizemiešu kokospiena zupa

2011. gada 22. novembris
Foto: Artūrs Reneslācis
Pagatavošana
20 min
1. Vistas fileju sagriež frī kartupeļa feida daiviņās.
Foto: Artūrs Reneslācis
2. Uzkarsētā ''Voka'' pannā ar olīveļļu sāk cept vistu. Kad vista jau iekrāsojusies gaišā tonī pievieno smalkos kubikos sagrieztus cukini gabaliņus un marinētu šampinjonu pusītes. Visu apcepam līdz cukini paliek viegli caurspīdīgs. Piecienojam Kokosmienu, kur iepriekš ir kārtīgi sakratīts. Sāls daudzumu regulējam ar sojas mērci.. tieši tā pat darām ar saldo čillī mērci. Pašās beigās pievienojam pus citrona sulu un iemaisām to zupā. Dekorējam ar šķipsniņu zemesriekstu skaidiņām.
3. P.s. šai zupai patiesībā ir ļoti daudz variantu, bet pēc izmēģināšanas - šī man likās viss piemērotākā un viss sātīgākā, lai dalītos ar jums.
Foto: Artūrs Reneslācis
Uz augšu