Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gulašs ar mīklas vāku

2011. gada 18. novembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
2 min
1. Gaļu sagriež, sīpols sagriež salmiņos. Gaļu pa daļām apcep. Pārkaisa ar sāli un pipariem un majorānu. Pieliek sīpolus. Pārkaisa miltus un apcep. Pārlej puslitru ūdens, uzvāra, uzliek vāku un sautē 1h. Sēnes pārgriež un apcep. Pārkaisa ar sāli un pievieno gaļai. Pārleik veidnē. Divas mīklas plāksnes sagriež sloksnītēs. Pārziež ar olu un cep. pārejās plāksnes izveltnē un vidū izspiež caurumu. Uzklāj gulašam un pārklāj ar apceptajām mīkas sloksnītēm. Cep 200 grādu temperatūrā.
Uz augšu