Jogurta - ogu tarte

3 1

Sastāvdaļas

  • Pamatnei
  • 200 g Kalev klasiskie cepumi
  • 100 g sviesta
  • Masa
  • 1 l ogu jogurta
  • 1 /2l ogas (zemenes, avenes, mellenes) 200ml saldā krējuma
  • 30 g želatīns

Pagatavošana

60 min.
  1. Sadrupina cepumus un izkausē sviestu. Sviestu sajauc ar sadrupinātajiem cepumiem, masu ieklāj kūkas pannā. Saputo saldo krējumu. Uzbriedina un izkausē želatīnu. Sajauc kopā jogurtu, putukrējumu, želatīnu un ogas. Masu lej pannā, virsū cepumiem un like ledusskapī sasalt uz 5 stundām.

Komentāri

endrijs mauritis 2016. gada 16. novembris 18:52
Super paldies fantastiska kūka sanāca.
liene 2012. gada 1. septembris 11:59
No trauka neizdevās izdabūt, jo cepumu masa pieaugusi stikla traukam. Kadu trauku Jūs lietojāt un kā izņēmāt?
Garšas novērtējums - pārāk trekna, bet nu ta ir gaumes lieta protams.
Un kādēļ gan sastāvdaļu sarakstā parādās broileru masa?? (šo mums pietika attapības nepievienot)
marta 2011. gada 15. novembris 20:01
Bija vietkārši ideala kūka :)
Ņam Ņam !!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize