Ābolu un riekstu sacepums

3 1

Sastāvdaļas

  • Sastāvdaļas
  • 150 g sasmalcināti lazdu rieksti
  • 5 olas
  • 100 g cukurs
  • 500 g āboli
  • Margarīns
  • ½ l piens
  • 375 g milti
  • Rozīnes
  • 1 paciņa vaniļas cukurs

Pagatavošana

130 min.
  1. Riekstus sajauc ar 1 olas dzeltenumu un 30 g cukura. Ābolus nomizo, izdobj serdi, augļus pilda ar riekstu un olu maisījumu un kārto ietaukotā veidnē pienu, miltus un atlikušos olu dzeltenumus samaisa ar cukuru, pieliek rozīnes. Olu baltumus saputo stingrās putās un iecilā masā. Masu pārlej āboliem un cep vidējā karstumā apmēram 1 stundu. Gatavu pārkaisa ar vaniļas cukuru un pasniedz.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti