Bagātīgais un nesaldais riekstu brokastu musli

5 1

Sastāvdaļas

  • 200 g auzu pārslu
  • 200 g rudzu pārslu
  • 100 g Brazīlijas riekstu, rupji sakapātu
  • 100 g „Crazy Jack” mandeļu, rupji sakapātu
  • 100 g lazdu riekstu
  • 100 g valriekstu, rupji sakapātu
  • 80 g sviesta
  • 60 g „Crazy Jack” rīsu sīrupa
  • 50 g „Crazy Jack” brūnā cukurniedru cukura
  • 1 ēd. k. vaniļas ekstrakta
  • 200 g „Crazy Jack” organisko iesala kviešu pārslu

Pagatavošana

60 min.
  1. Sakarsē krāsni 180 grādu karstu. Izklāj ar cepamo papīru vienu platu vai divas šaurākas plātis. Ja cepsi divās, tad krāsns jādarbina konvekcijas režīmā.
  2. Vienā bļodā sajauc auzu un rudzu pārslas, pusi no visiem riekstiem. Katliņā liek sviestu, sīrupu, vaniļas ekstraktu un cukuru. Liek karsēties uz mazas liesmas līdz sviests un cukurs izkusis. Visu laiku maisa.
  3. Kad izkusis, pievieno bļodas saturam un visu kārtīgi samaisa. Izber visu uz pannas un izlīdzina.
  4. Liek cepeškrāsnī un cep 15–20 minūtes līdz kļūst viegli zeltains. Pamaisa kādas divas reizes.
  5. Izņem ārā un ieber bļodā, lai pilnībā atdziest. Tad pievieno visas pārējās sastāvdaļas un samaisa. Liek traukā, kurā uzglabās un kuru iespējams aiztaisīt.
  6. Lai labi garšo! :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis