Lasa fileja laima- inguera marinade

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g lasa filejas bez adas un asakam
  • MARINADEI
  • Laimas sula un mizinas
  • 2 ed. kar. sojas merces
  • 2 ed. kar. saulespuku ellas
  • 1 ed. kar sezama ella
  • 50 ml Dansukker Gaisa sirupa
  • 1 svaiga ingvera sakne
  • 1 salotes sipols
  • Svaigs koriandrs

Pagatavošana

60 min.
  1. Šalotes sīpolus nomizo un sagriež smalkos kubiņos. Pievieno pārējās mērces sastāvdaļas. Visas sastāvdaļas rūpīgi sajauc.
  2. Laša fileju sagriež 2 cm plānās šķēlēs, pārziež no abām pusēm ar marinādi un ļauj ievilkties 5–10 minūtes, tad cep uz sakarsēta grila vai pannas pa 1 minūtei no katras puses.

Komentāri

Baiba 2016. gada 5. novembris 13:26
Gardi :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni