Greilētu ananāsu un zemeņu salāti ar saldējumu un načo. 4porcijas

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 /2 vidējs ananāss;8 vidējas zemenes
  • 5 ēdamkarotes Santa Maria BBQ saldās ananāsu glazūras;2 Santa Maria Tex Mex tortiļas;1 ēdamkarote svaigu piparmētru, smalcinātu;1 paciņa (200g)Santa Marija Tex Mex naču kukurūzas čipsu;Santa Maria vaniļas cukurs

Pagatavošana

45 min.
  1. Ananāsu sagriež 1cm plānās šķēlītēs, apsmērē ar saldo ananāsu glazūru un grilē vai cep cepeškrāsnī, līdz ananās iegūst zeltaini brūnu virskārtiņu.Tortiļas sakarsē uz grilla vai cepeškrāsnī, pārgriež uz pusēm, satin tūtiņas un liek trauciņos.Načo kukurūzas čipsus sakarsē cepeškrāsnī, pārkaisa ar vaniļas cukuru un sadrupina. Ananāsus un zemenes sagriež 1 cm kubiņos, samaisa ar smalki sarīvētām piparmētrām. Tortiļas tūtiņas pilda ar ananāsiem un zemenēm, pasniedz ar vaniļas saldējumu un načo drumstalām.

Komentāri

Līga 2011. gada 10. novembris 18:37
Domāts:Grilētu :D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti