Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Aukstā putukrējuma - piena šokolādes tarte

2011. gada 4. novembris
Foto: Kalev
Pagatavošana
60 min
1. Sasmalcina cepumus, sajauc ar istabas temperatūras sviestu.
2. Ieliek iegūto masu veidnē ar cepampapīru (veidnes diametrs ~ +24 cm).
3. Puto saldo krējumu ar cukuru, pēc tam lēnām iecilā saputotajā masā biezpienu, kas iepriekš izberzts caur sietiņu vai sablenderēts ar blenderi.
4. Izkausē šokolādi, pievieno biezpiena masai.
5. Beigās pievieno uzbriedinātu želatīnu un ar iegūto masu pārklāj cepumu masu veidnē.
6. Atstāj kūku ledusskapī vismaz 5-6 stundas.
Izmanto cepumus un piena šokolādi dekorēšanai. Pasniedz ar skābu ogu dresingu vai ievārījumu.

Lai labi garšo!
Foto: Kalev
Uz augšu