Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Vienkārša ābolu - banānu kūka

2011. gada 2. novembris
Foto: Ieva Skuja
Pagatavošana
60 min
1. Olas sakuļ ar cukuru.
Foto: Ieva Skuja
2. Pievieno kefīru, miltus.
Foto: Ieva Skuja
3. Samaisa, pievieno cepamo pulveri, vaniļas cukuru, kakao var likt, var nelikt. Mīklai jāsanāk ne pārāk šķidrai, ne pārāk biezai.
Foto: Ieva Skuja
4. Ielej formā (man bija 28 cm diametrā), pa virsu uzber sagrieztus ābolus, banānus, var uzkaisīt vēl nedaudz cukuru un kanēli.
Foto: Ieva Skuja
5. Cep 190 grādos apmēram stundu (jāskatās kad paliek brūna).

Lai labi garšo!
Foto: Ieva Skuja
Uz augšu