Sākums > Receptes > Deserti

Gaisīgais ābolu pīrāgs

2011. gada 31. oktobris
Foto: Ineta Kalni;na
Pagatavošana
40 min
1. Pagatavošana: 40 min.
2. Kārtīgi ar mikseru sakuļ olas ar cukuru,pievieno pakāpeniski miltus un soda.Kartigi ar mikseru sakuļ kad masa palikusi viendabīga traukā nedaudz pārklāj apakšiņu ar mīklu, tad pievieno nomizotus un sagriestus ābolus un pārlej atlikušo masu. lai pie veidnes nepieliptu pīrāgs tad ieziež to ar eļļu un pēc tam apkaisu ar miltiem tā labāk nāks nost no metāliskām veidnēm, kam ir gumijas veidne tam nevajadzēs kaisīt neko! Es cepu 180 grādos 35 min. Beigās pārkaisu ar kanēli un cukuru.
Uz augšu