Māris jučers (pildītas olas)

3 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 4 nolobītas cieti vārītas olas
  • 2 ēd. k. saldā krējuma
  • 2 ēd. k. smalki sakapātu zaļumu (jebkādu)
  • 4 ēd. k. majonēzes
  • Sāls un svaigi malti melnie pipari
  • Šķipsniņa paprikas pulvera
  • Salātu lapas un tomāti rotāšanai

Pagatavošana

10 min.
  1. Olas pārgriež gareniski uz pusēm. Izņem dzeltenumus, uzmanoties, lai baltumi paliek veseli. Dzeltenumus saspaida ar dakšiņu un samaisa ar krējumu, majonēzi, zaļumiem, sāli un pipariem. Ar tējkaroti maisījumu iepilda baltumu pusītēs un pārkaisa ar paprikas pulveri. Krāsai uz katras olas uzkaisa mazliet paprikas. Salātlapas noskalo, nosusina un kārto uz šķīvja. Olas liek uz salātiem un rotā ar tomātu šķēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas