Baklažānu sacepums ar žavētu gaļu

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 nelieli baklažāni
  • 2 paprikas
  • 2 sīpoli
  • 2 burkāni
  • 10 šķēle/s žāvētas gaļas
  • 50 g siera
  • 100 ml svaiga krējuma
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Baklažānus sagriež plānās gareniskās šķēlēs. Paprikai izņem sēkliņas un sagriež strēmelītēs. Burkānus notīra un sagriež gagreniski plāksnītēs. Sīpolus nomizo un sagriež ripiņās.
  2. Žāvēto gaļu sagriež plānās šķēlītēs.
  3. Visas sagatavotās sastāvdaļas kārto uz cepešpannas. Apakšā uzlej nedaudz olīveļļas. Liek baklažānus, pa virsu sīpolus, tad burkānus un papriku. Visu pārkaisa ar garšvielām.
  4. Cep cepeškrāsnī 180C 40 min. Kādas 10min pirms gatavi, pārlej ar svaigo krējumu un pārkaisa ar sieru.

    Lai labi garšo!
    Cep cepeškrāsnī 180C 40 min.  Kādas 10min pirms gatavi, pārl...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

LindaPinda 2011. gada 16. decembris 14:08
ēdiens izskatās pēc suņa, bet garšo varen labi =)
LindaPinda 2011. gada 16. decembris 10:35
"Liek baklažānus, pa virsu sīpolus, tad burkānus un papriku. Visu pārkaisa ar garšvielām." Pēc šitā sanāk, ka to žāvēto gaļu vispār nevajag =)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni