Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Baklažānu sacepums ar žavētu gaļu

2011. gada 27. oktobris
Foto: Una Cvetkova
Pagatavošana
60 min
1. Baklažānus sagriež plānās gareniskās šķēlēs. Paprikai izņem sēkliņas un sagriež strēmelītēs. Burkānus notīra un sagriež gagreniski plāksnītēs. Sīpolus nomizo un sagriež ripiņās.
2. Žāvēto gaļu sagriež plānās šķēlītēs.
3. Visas sagatavotās sastāvdaļas kārto uz cepešpannas. Apakšā uzlej nedaudz olīveļļas. Liek baklažānus, pa virsu sīpolus, tad burkānus un papriku. Visu pārkaisa ar garšvielām.
4. Cep cepeškrāsnī 180C 40 min. Kādas 10min pirms gatavi, pārlej ar svaigo krējumu un pārkaisa ar sieru.

Lai labi garšo!
Foto: Una Cvetkova
Uz augšu