Burkānīgie cepumi

2011. gada 27. oktobris
Foto: Una Cvetkova
Pagatavošana
60 min
1. Burkānus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves. Pievieno mīkstu sviestu (iepriekš to kādu laiciņu jāpatur istabas temperatūrā).
Foto: Una Cvetkova
2. Pievieno cukuru un samaisa.
Foto: Una Cvetkova
3. Pieber klāt kanēli un samalto apelsīna miziņu.
Foto: Una Cvetkova
4. Pievieno miltus sajauktus ar cepamo pulveri.
5. Masu samaisa.
Foto: Una Cvetkova
6. Gatavo masu ar karotīti liek uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs.
7. Cep cepeškrāsnī 175 C grādos, kamēr sāk brūnēt.
8. Pasniedz ar tēju vai pienu.
9. Lai labi garšo!
Uz augšu