Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Rīsi ar "vokotiem" dārzeņiem

2011. gada 27. oktobris
Foto: Una Cvetkova
Pagatavošana
30 min
1. Novāra rīsus.
2. Visus dārzeņus nomazgā. Burkānus sagriež plānās strēmelītēs. Brokoļus sadala pa mazajām galviņām. Mazo kukurūzu sagriež uz pusēm. Pāksts pupiņas sagriež trijās daļās.
3. Vistas fileju sagriež nelielās strēmelītēs.
4. Uzsilda Vok pannu. Ielej nedaudz olīveļļas. Sasmalcina ingveru un iemet karstajā eļļā. Pirmo liek cepties vistas fileju. Nedaudz apbrūnina, tad liek klāt burkānus. Pacep kādu minūti, tad liek klāt kukurūzu, brokuļus, pāksts puiņas. Visu apmēram ik pēc minūtes pievienot.
5. Pievieno pāris karotes sojas mērces un tad visu apcep 5 min. Dārzeņus nevajag izcept galīgi mīkstus, vajag tā, lai paliek nedaudz cietumiņš, tāds kraukšķītis.
Foto: Una Cvetkova
6. Pasniedz kopā ar rīsiem.
Foto: Una Cvetkova
7. Lai labi garšo!
Uz augšu