Cūkgaļas karbonāde "saldais ābols"

5 1

Sastāvdaļas

  • Sastāvdaļas:
  • - ābolu etiķis (1 ēdamk.)
  • - malti melnie pipari
  • - olīveļļa (1 ēdamk.)
  • 1.5 - cukurs (1,5 - 2 ēdamk.)
  • - sāls
  • - sīpols (1/2 vai vesels vidēja lieluma)
  • - cūkgaļas karbonāde (4 gab)
  • - 2 olas
  • - milti (6 ēdamk.)

Pagatavošana

50 min.
  1. Pagatavošana divām personām:
  2. 1) Marināde gaļai. Sagriež smalki sīpolus, pievieno ābolu etiķi un olīveļļu (abus pa 1 ēdamk.), šķipsnu piparu, šķipsnu sāli un cukuru. Marinādi rūpīgi samaisa. Gaļu pārlej ar marinādi, rūpīgi izmīca un atstāj marinādē uz 30 minūtēm vai 1 h (pēc ieskatiem);
  3. 2) Gaļu apvārta olā un miltos. Izņemot pa vienam gabalam no marinādes, rūpīgi iemērc olā (viegli uzputota ar šķipsniņu sāls un cukura), tad miltos un liek cepties uz lēnas uguns olīveļļā. Kad karbonāde gandrīz gatava, pievieno tai no marinādes sīpolus zacenei.
  4. Servē ar vaŗītiem kartupeļiem vai kartupeļu biezeni.
  5. Baumo, ka gardi gan! :)

Komentāri

OMDita 2012. gada 29. decembris 19:22
Baumas tiek apstiprinātas :)
Gaļa izdevās maiga un mīksta, paldies! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni