Pildīts tomāts

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 tomāts
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 100 g biezpiena
  • 1 ēd. k. skābā krējuma
  • Svaigs gurķis (neliels gabaliņš)
  • Zaļumu (pēc izvēles)

Pagatavošana

20 min.
  1. Ņem stingru tomātu, nogriež "cepurīti", izdobj mīkstumu ar sēklām.
  2. Biezpienam pievieno krējumu, sāli, dilles, sasmalcinātu mazos kubiņos, svaigu gurķi un samaisa. Biezpiena masai jābūt stingrai, lai neplūst. Iepilda izdobtajā tomātā.
  3. No tomāta vidus izņemto mīkstumu izberž caur sietu, liek klāt zaļumus - pētersīļus vai citus, kādi nu kuram labāk garšo, piespiež ķiploka daiviņu, sāli. Samaisa un liek kā mērcīti.
  4. Ēdiens labi der brokastīs ar omleti vai ko citu. Var arī ēst ar vārītiem kartupeļiem vai vienkārši ar maizi kā patstāvīgu ēdienu.
  5. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas