Marinēti gurķi vai kabači

3 1

Sastāvdaļas

  • Burkas, gurķus mazgāt vai nemazgāt izdomā paši
  • Diles, ķiploki, (mārutku ,ķiršu, upeņu un lauru) lapas, pipari, sāls, cukurs un etiķa esenci

Pagatavošana

10 min.
  1. Sakrāmē visu burkā. Uz:
  2. 1 Litra burku, 1 tējkaroti (sāls,cukurs, etiķa esenci).
  3. 2 -"- deserta karoti.
  4. 3 -"- ēdamkaroti.
  5. Uzlej vārošu ūdeni, pasrerizē 80-85 gr. ūdenī līdz maina krāsu pie stikla piespiestie gurķi.
  6. Asortiem var krāmēt visu kas ienāk prātā (plūmes, ķiršus, dažādas ogas). Vajag eksperimentēt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi