Sākums > Receptes > Zupas

Butternut skvoša (ķirbja) krēmzupa

2011. gada 19. oktobris
Foto: Agnese Vajevska
Pagatavošana
45 min
1. Izkausēt sviestu lielā katlā. Pievienot sasmalcinātus sīpolus un cept apmēram 5 minūtes, līdz tie ir mīksti.
Foto: Agnese Vajevska
2. Pievieno sagrieztu gabaliņos sviesta ķirbi, vistas buljonu, kartupeļus un paprikas pulveri.
Foto: Agnese Vajevska
3. Uzkarsēt masu līdz vārīšanās temperatūrai un tad to samazināt un sautēt apmēram 35 minūtes, līdz visi dārzeņi ir mīksti.
4. Ieliet zupu blenderī un sablenderēt.
5. Zupu lieciet atpakal katlā un pievienojiet saldo krējumu.
Foto: Agnese Vajevska
6. Vēlreiz uzvāriet un baudiet!
Foto: Agnese Vajevska
Uz augšu