Ābolu un šokolādes kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 1 krūze cukura
  • 1 krūze miltu
  • 100 g tumšās šokolādes
  • 1 tējk. sodas
  • Etiķis
  • 3 āboli

Pagatavošana

45 min.
  1. Olas sakuļ kopā ar cukuru. Pievieno miltus un kārtīgi samaisa. Pievieno sarīvētu šokolādi.
    Olas sakuļ kopā ar cukuru. Pievieno miltus un kārtīgi samais...
  2. Uz tējkarote sodas uzpilina pāris pilienus etiķa un iemaisa mīklā.
  3. Ābolus sagriež šķēlēs un kārto cepamajā pannā.
    Ābolus sagriež šķēlēs un kārto cepamajā pannā.
  4. Mīklu pārlej pāri āboliem.
    Mīklu pārlej pāri āboliem.
  5. Liek cepties krāsnī 180 grādos uz 30 minūtēm. Njam!
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Marite 2016. gada 14. jūlijs 17:13
Ļoti garšīga sanāca, jāpamēģina šokolādes vietā kauko citu ielikt un ābolu domāju arī labi sanāks
Krista 2016. gada 10. februāris 13:56
vai etiķis jaliek obligati?
Laura 2014. gada 1. septembris 12:54
Loti viegli, atri un rezultats tiesham mani parsteidza, miksta, pufiga, cukuru gan liku pusi kruuzes, manos ieskatos uz torti 100g cukura ir totalais max, lai nebutu par saldu. Bet kopuma - burvigi! Paldies.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize