Saldās burkānu pankūkas

3 1

Sastāvdaļas

  • 10 vidēja lieluma burkāni
  • 2 olas
  • Nedaudz kanēlis
  • 2 glāzes piena
  • 1 ēd.k. sāls
  • 1 ēd.k. cukura
  • Pusotra glāze milti
  • Paciņa vanilīna cukura

Pagatavošana

40 min.
  1. Vislabāk no burkāniem izspiest sulu, un pankūkām izmantot pāri palikušos biezumus. Ja nespiež sulu, burkānu sarīvē uz smalkās rīves, un PIENU PIEVIENO TIKAI NEDAUDZ. Visu kopā samīca viendabīgā masā. Kanēli un cukur pievieno pēc garšas. Kam garšo saldākas, pievieno vairāk cukuru.
  2. Cep uz pannas, kā parastās pankūkas, tikai piespiežot, lai ir plakanas.
  3. Garšos tiem,kam garšo burkānu sklandrauši.

Komentāri

aija 2015. gada 18. novembris 12:21
pie izspiestās burkānu masas lieku klāt tikpat biezpienu un miltu vietā - mannu. pienu nē

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis