Trauslās vafeles

4 1

Sastāvdaļas

  • 250 g kartupeļu cietes
  • 225 g margarīna
  • 175 g cukura
  • 3 olas
  • Nedaudz vaniļas cukura
  • Šķipsniņa sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Margarīnu saputo ar cukuru, pievieno pa vienai olai, kā arī sāli, vaniļu un kartupeļu cieti. Uz 15 minūtēm atstāj vēsā vietā, pēc tam cep vafeļu pannā.

Komentāri

Maija Jākobsone 2009. gada 15. augusts 18:35
Ta ciete gadijuma ,nav par daudz???
Zane 2009. gada 27. jūnijs 16:49
Vafeles sanāca paaraak saldas, nakamreiz likshu klat vismaz 2x mazaak cukura... Jo ja grib vel ar ko pildiit saldu, nu tad vispar var iecukuroties ;) Bet citadi ok :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti