Pasta ar vistiņu un ananasiem
Sastāvdaļas
- Visatas fileja
- Garšvielas (sāls, pipari)
- Konservēti ananasi
- Puravs
- Makaroni
- Spilvas karija mērce
- Zaļumi
- Kubiņos sagriež vistas fileju un apcepj wok pannā uz straujas uguns, pievieno sāli un piparus. Kad vista nedaudz apcepusies pievieno kubiņos sagrieztu konservētu ananāsu un ripiņās sagrieztu puravu. Kad produkti ir ieguvuši zeltainu nokrāsu, pievieno novārītus makaronus, izsilda un pievieno Karija mērci un gatavs. Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem
2011. gada 7. oktobris 14:12
Spilvas Karija mērce ir nopērkama lielveikalos stikla pudelēs. Tā ir salīdzinoši šķidra, ērti lietojama kā mērce, piedeva pie vistas ēdieniem.
Komentāri