Medus kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • 60 g margarīna vai sviesta
  • 2 ēd.k. medus
  • 2 olas
  • 1 gl cukura
  • 3 gl miltu
  • 1 tējk. sodas
  • 2 tējk. vaniļas

Pagatavošana

1 min.
  1. Margarīnu ar medu, ūdens peldē izkausē, pievieno olas, vaniļas cukuru. Turpina karsēt maisot un pievieno sodu un karsē vēl 3 min. Karstā masā iemīca miltus. Cep plākses.
  2. Starp plāksnēm smērē skābu krējumu, vai 1 l skābs krējums+ 2 gl cukura.

Komentāri

Laura 2012. gada 17. jūlijs 17:40
Es to pierakstiju savā recepšu grāmatinā
Fiona 2011. gada 5. novembris 18:47
Kūka par cietu, jo pārkarsē masu katliņā. Masai jākļūst karamelīgai, bet ne pārāk biezai. Labāk lai gaišāka nekā par cietu.
velta 2011. gada 7. maijs 00:04
nezinu kapeec, man nekaadi nesanaak miiksta, kaa torte, lai vareetu eest ar karoti, bet taa peec garshas tieshaam ir kaa medus kuuka. pasakiet luudzu ko dariit, lai biskviits buutu miiksts???? PILDIIJUMU ES NEZEELOJU

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize