Pildīta līdaka ar sieru, burkāniem un olām

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 vesela līdaka
  • 1 ola
  • 1-2 ēd. k. rīvmaizes
  • Ūdens
  • Sāls
  • Pipari
  • Sviests
  • Pildījumam:
  • 4 olas
  • 3 burkāni
  • 250 g mīksta sviesta
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • Majonēze
  • Sāls

Pagatavošana

120 min.
  1. Līdaku iztīra, nokasa zvīņas. Galvu nenogriež. Iekšpusi un ārpusi ierīvē ar sāli un pipariem.
    Līdaku iztīra, nokasa zvīņas. Galvu nenogriež. Iekšpusi un ā...
  2. Uzvāra 4 olas, lai tās būtu cietas. Uzvāra notīrītus burkānus, kam pievieno mazliet sāls, līdz tie mīksti.
    Uzvāra 4 olas, lai tās būtu cietas. Uzvāra notīrītus burkānu...
  3. Olas un burkānus atdzesē. Sarīvē olas, sieru un burkānus.
    Olas un burkānus atdzesē. Sarīvē olas, sieru un burkānus.
  4. Pievieno ķiploku, sāli, majonēzi un visu samaisa.
    Pievieno ķiploku, sāli, majonēzi un visu samaisa.
  5. Gatavo pildījumu pilda līdakā un dobumu aizver ar koka irbulīšiem.
    Gatavo pildījumu pilda līdakā un dobumu aizver ar koka irbul...
  6. Zivi liek traukā ar vēderu uz leju, ieziež ar sakultu olu un apkaisa ar rīvmaizi.
    Zivi liek traukā ar vēderu uz leju, ieziež ar sakultu olu un...
  7. Uz zivs uzspiež mazliet majonēzi un traukā ieliek dažas sviesta piciņas
    Uz zivs uzspiež mazliet majonēzi un traukā ieliek dažas svie...
  8. Zivi cep cepeškrāsnī 225 grādos apmēram 40 minūtes. Kad sviests izkusis, traukā ielej mazliet ūdens un pievieno ūdenim nedaudz sāls.
  9. Līdaku ir viegli sadalīt, kad tā ir gatava. Var pasniegt ar tvaicētiem rīsiem un dārzeņiem.

    Labu apetīti!
    Līdaku ir viegli sadalīt, kad tā ir gatava. Var pasniegt ar...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Kaspars 2013. gada 1. jūlijs 19:38
Ļoti garsīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni