Banānu krēmu torte

2011. gada 30. septembris
Foto: L.K
Pagatavošana
130 min
1. Cepam biskvītus.
2. atdala olas dzeltenumu ar baltumu.
3. Katrā traukā, kur atrodas olas sastāvs, pievieno 3 ēdamkarotes cukura.
4. Sāk putot olas baltumu.
5. kad tas ir saputots, ķeras klāt olas dzeltenumam, puto to.
6. Dzeltenumam pievieno miltus un sodu. visu sajauc.
7. pievieno klāt saputoto baltumu.
8. liek cepties cepeškrāsnī.
9. Kūkai nepieciešami divi biskvīti.
10. kad pirmais biskvīts gatavs, tam liek virsū vaniļas krēmu.
11. Uz krēma liek, banānus, sagriestus ripiņās.
12. pārkaisa maliet pāri sarīvētas šokolādes.
13. Liek viršu otru biskvītu.
14. Otrajam biskvītam pāri liek šokolādēs krēmu, banānus, sagriestus ripiņās un šokolādes drumstalas.
15. Liek torti ledusskapī uz 24 h, lai tā sasūktos.
16. LABU APETĪTI!
Uz augšu