Ātrais variants plovam

3 1
Recepte tapa, kad draugs gribēja plovu, bet orģinalais plovs, kādu esmu ēdusi, man ne visai garšo tā taukainības dēļ (ar jēra gaļu). Tad nu es iedomājos, ka plovam galvenais ir asa, izteikta garša, oranža krāsa un gaļa. Tā es sāku veikt savu eksperimentu viruvē un rezultātā šis ir viens no mūsu mīļākajiem ēdieniem!

Sastāvdaļas

  • 250 g "VALDO" rīsu
  • 600 g cūkgaļas kakla karbonāde
  • 800 g "Spilva" Ķīnas saldskābā mērce ar ananāsiem
  • "Santa Maria" Piedeva rīsu ēdieniem
  • Garšaugu maisījums "Vegeta"
  • "Santa Maria" Piedeva gaļas ēdieniem

Pagatavošana

40 min.
  1. 1*Ieeļļotā pannā, uz vidēji lielas uguns, izcep, nelielos gabaliņos sagrieztu, cūkgaļu, līdz tā ir patīkami mīksta, līdziga viegli apceptai vistas filejai;
  2. 2*Pievieno piedevu gaļas ēdienam un apbrūnina, līdz rodas patīkama smarža;
  3. 3*Paslavē sevi par labi izceptu gaļu, kuru es cepu līdz 9. punktam;
  4. 4*Paralēli tam, verdošā ūdenī liek rīsus, vāra ~20 min;
  5. 5*Kad rīsi ir gatavi, uzmanīgi paciņas ieliekam izlietnē zem auksta ūdens (gadījumā, ja tie pārvārīti, tas noņems miltaino putras defektu);
  6. 6*Rīsu iepakojumus notecina, atgriež un ieber traukā, kur tiks gatavots plovs;
  7. 7* Rīsiem pievieno ķīnas saldskābo mērci, pēc garšas piedevu rīsu ēdieniem un "Vegetu" un vāra uz lēnas (nelielas) uguns;
  8. 8*Pasmaidam;
  9. 9*Izcepto gaļu pievieno rīsiem un mērcei, kārtīgi to iemaisa un iegūto liek sautēties 10 minūtes.

Komentāri

Roberts 2016. gada 11. jūlijs 23:30
Rezultāts precīzi pēc apraksta, (ja ir apnicis parasts plovs) Pikants, bet bērni sajūsmā. Paldies !
Māriņa 2013. gada 22. oktobris 14:09
tas nav plovs, bet gaļa ar rīsiem un kečupu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni