Siltās šampinjonu uzkodas ar rīvmaizi

4 1
Siltās šampinjonu uzkodas ar rīvmaizi
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 10 šampinjoni
  • 1 sīpols
  • 50 g rīvmaizes
  • Sviests
  • Garšvielas

Pagatavošana

30 min.
  1. Šampinjoniem izgriež kātiņus, tos sakapā, apcep sviestā kopā ar sasmalcinātu sīpolu, pieber nedaudz rīvmaizes un garšvielas (es lieku sāli, maltu koriandru un muskatriekstus). Cep kamēr rīvmaize piesūkusies ar sviestu.
  2. Šampinjonu galviņas apsmērē ar sviestu no ārpuses, saliek cepamtraukā.
  3. Ar karotīti ieliek tajās rīvmaizes-kātiņu pildījumu un cep cepeškrāsnī 20 minūtes 200 grādos.

    Labu apetīti!
    Ar karotīti ieliek tajās rīvmaizes-kātiņu pildījumu un cep c...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas