Gards pārsteigums

2011. gada 23. septembris
Foto: Madara Upeniece
Ēst gatavošana ir mans lauciņš, bet pirmo reizi gatavoju kaut ko šādu. Manam runčukam bija vārda diena un gribējās kaut ko īpašu, tāpēc pagatavoju šo gardumu! :) Visu dienu pavadīju virtuvē, bet nekas, jo, ja tas ir darīts ar prieku un mīlestību, tad tas ir to vērts! :)
Pagatavošana
120 min
1. Ņem pirmo biskvīta plāksni, smērē virsū nutellu (tā kā tā ir ļoti salda, nevajag smērēt pārāk biezā kārtā).
Foto: Madara Upeniece
2. Tad sagriež banānus ripiņās un liek virsū.
Foto: Madara Upeniece
3. Ņem otro biskvītu un iesmērē to ar jāņogu ievārījumu (der arī jebkāds cits skābs ievārījums, lai torte nebūtu pārāk salda).
4. Liek šo biskvītu ar ievārījumu virsū uz banāniem.
Foto: Madara Upeniece
5. Ņem saldo krējumu, ber klāt cukuru, mazliet vaniļas cukuru un puto, līdz putukrējums gatavs.
6. Putukrējumu smērē uz otrā biskvīta, virsū liek persiku un ananāsu gabaliņus (liek tik daudz, cik pašam gribas. Var likt arī citus augļus).
Foto: Madara Upeniece
7. Ņem pēdējo biskvīta plāksni un iesmērē to ar jāņogu ievārījumu, tad to liek virsū uz biskvīta ar augļiem.
Foto: Madara Upeniece
8. Dekorē torti - ņem putukrējumu un rūpīgi apsmērē apkārt tortei tā, lai nespīd cauri biskvīts.
9. Ņem šokolādi, sarīvē to uz lielas rīves, un liek apkārt tortei.
10. Kivi sagriež ripiņās un liek uz tortes (man palika pāri arī persiki, tad nu tos arī liku). Bet var kārtot jebkādus auglīšus pēc izvēles.
11. Var pa virsu kaut ko uzrakstīt ar krāsainiem zīmulīšiem, kas paredzēti dekorēšanai. Tāpat var arī kausēt šokolādi, kurai pieliek mazliet sviesta pikuča un saldo krējumu, tad veido zīmējumus vai uzrakstus.
12. Kad torte pabeigta, liek to ledusskapī uz kādām 3 stundām, lai vis ievelkas!
13. Labu apetīti!
Uz augšu