Pasta (itāļu gaumē)

5 1
Šis ir mans firmas ēdiens, ko man iemācīja pagatavot kāds itālis.

Sastāvdaļas

  • Makaroni
  • Tomāti savā sulā
  • Maltā gaļa
  • Tomātu mērce
  • Eļļa
  • Sīpoli
  • Cukurs
  • Sāls
  • Baziliks
  • Pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Kā uzvārīt makaronus nestāstīšu :)
  2. Tātad par mērci:
  3. Uz pannas apcep sīpolus un malto gaļu, bet tā lai nav sacepusies kārtīgi, lai tāda pelēcīgi brūnīga. Tikmēr katliņā ielej eļļu un uzsilda, tas viss notiek uz ļoti mazas uguntiņas. Pareizi būtu samalt tomātus, bet var izmantot arī tomātu pastu. Tātad to visu katliņā iekšā, pievieno tomātu mērci un vāra. Pievieno baziliku (izmanto pulvervaida), diezgan lielā daudzumā, pievienu sāli un piparus, vāra. Tad pievieno jau sacepto gaļu ar sīpoliem un cukuru (nedaudz). To visu pavāra kādu pus stundu un tad pielej klāt makaroniem un samaisa. Pasniedzot var pārrīvēt pāri sieru. :)

Komentāri

Eva 2015. gada 3. janvāris 00:39
var jau likt cik pats grib kāda starpība cik daudz
kika 2012. gada 11. aprīlis 18:16
a cik daudz un kā vajag rakstīt jau nav obligāti, vai ne?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni