Garšīga fileja

2011. gada 15. septembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Vistas fileju ja nepieciešams sagriez plānāk un izklapē kā karbonādi.
2. Pēctam sagriežam sampinjonus (svaigi)
3. šampinjonus (marinēti)]
4. 1 Sīpolu
5. Konservētos persikus vai ananāsus
6. 2 ķiploka galviņas, gabaliņos, un visu kopā apcepam uz pannas, pievienojam vegetu.
7. Kad pildījums gatavs tad vistas galu apkaisam ar garšvielu vistas ēdieniem, pildam iekšā sacepto pildījumu. Es parasti ciet aiztaisu ar zobubakstamajiem lai vista nenak vala. Apviļā miltos, olā, un liek uz pannas cepties :) Vislabāk pasniegt ar frī kartupeļiem. :)
8. Man ļoti garšo
Uz augšu