Vista ar dārzeņiem taizemiešu gaumē [fotorecepte

3 1

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 3 vistas filejas
  • 100 g šampinjonu
  • Paprika (sarkana, dzeltena) 100g
  • 1 cukīnī (es izmantoju baklažānu)
  • 1 burkāns
  • 2 tējk.eļļas
  • 200 ml Sweet&Sour mērces
  • 5 ēd.k. mērces vistas gaļai no Exotic Food
  • Sāls
  • Olu nūdeles 150g

Pagatavošana

60 min.
  1. Recepte no Ievas virtuves.
  2. Nepieciešams sekojošas mērces + olu nūdeles;
    Nepieciešams sekojošas mērces + olu nūdeles;
  3. Nomazgājam un sagriežam dārzeņus un sēnes;
    Nomazgājam un sagriežam dārzeņus un sēnes;
  4. uzkarsējam pannu, kurā ir 1 tējk. eļļas, pievienoja burkānus un nedaudz apcepjam. Tad ielejam nedaudz ūdens un pasautējam burkānus 5-8min. (Burkānu ripiņas nedrīkst būt biezas, citādi ilgāk nāksies sautēt)
    uzkarsējam pannu, kurā ir 1 tējk. eļļas, pievienoja burkānus...
  5. Pievienojam burkāniem klāt papriku un cukīnī (manā gadījumā baklažānu). Ja ūdens ir iztvaikojis, pielejam vēl nedaudz ūdens, lai dārzeņi sautētos;
    Pievienojam burkāniem klāt papriku  un cukīnī (manā gadījumā...
  6. Pēc tam pievienojam arī sēnas un sautējam līdz visi dārzeņi ir mīksti. Dārzeņus un sēnas var nedaudz pasālīt, nogriežam zemāku arī temperatūru;
    Pēc tam pievienojam arī sēnas un sautējam līdz visi dārzeņi...
  7. Pa to laiku nomazgājam vistas fileju, nogriežam visu lieko un sagriežam kubiciņos vai strēmelēs un liekam otrā pannā, kurā ir pievienota 1 tējk.eļļas;
    Pa to laiku nomazgājam vistas fileju, nogriežam visu lieko u...
  8. Vistas fileju cep tik ilgi, kamēr tā no visām pusēm paliek balta, max.5-7min;
    Vistas fileju cep tik ilgi, kamēr tā no visām pusēm paliek b...
  9. Kad tas izdarīts pievienojam fileju klāt dārzeņiem, un pārlejam visu ar abām mērcēm un sautējam to, kamēr gatavosies nūdeles
    Kad tas izdarīts pievienojam fileju klāt dārzeņiem, un pārle...
  10. Sildam ūdeni priekš nūdelēm. Kad ūdens vārās ieliekam trīs ripiņas ar nūdelēm 150g, pasālam un vāram 3-5min. Mērcei pa to laiku jākļūst daudz biezākai, kas arī norādīs un to, ka tā ir gatava.
    Sildam ūdeni priekš nūdelēm. Kad ūdens vārās ieliekam trīs r...
  11. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

Komentāri

Mūna 2011. gada 23. septembris 09:15
Paldies par garšīgo recepti!!
Ilze 2011. gada 14. septembris 14:17
Sorry! Atļaušos nepiekrist!
Esmu bijusi autentiskos Ķīnešu un Taizemiešu restorānos ārpus Latvijas.
Ja ķīnietim un taizemietim pateiks, ka abi viens un tas pats, viņi točna apvainosies :
Ilze 2011. gada 14. septembris 09:13
Wok panna jau ēdiena autentiskumu neietekmē!
Diemžēl "Ievas receptes" žurnālu vispār nevar ņemt nopietni, tāpēc labāk lasu "Dienas ēdienus", kur tiešām tiek piedomāts pie satura, un korektas un pareizas informācijas!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni