Ābolu un smiltsērkšķu kompots

4 1

Sastāvdaļas

  • Rudens šķirnes āboli, pēc izvēles
  • Smiltsērkšķu ogas, pēc izvēles
  • Cukurs
  • Ūdens

Pagatavošana

30 min.
  1. Izvāru cukura sīrupu - uz 1litru ūdens lieku 300gramus cukura.
  2. Ņemu sterilas burkas un griežu ābolus šķēlītes, bez sēklotnēm, burkās. Pa vidu, cik vēlas, beru smiltsērkšķu ogas. Uzleju atdzesētu sīrupu un pasterizēju - 1litra burku 20min.
  3. Var arī gatavot tikai smiltsērkšķu kompotu, bet tad vajadzēs kādus 500gramus cukura uz 1litru ūdens.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi