Kūka visgardākā

2011. gada 31. augusts
Foto: Elīna
Pagatavošana
60 min
1. Olu dzeltenumus izberzēt ar cukuru, tā lai cukurs izkūst.
2. Pievieno miltus un sodu (Veidojas sausa masa).
3. Olu baltumus sakuļ cietās putās.
4. Abas masas savieno un kārtīgi izmaisa.
5. Mīklu sadalīt divās vienādās daļās.
6. Vienai pievieno kakao.
7. Izcept divus biskvītus (viens brūns, otrs parasts).
8. Atdzesēt. Katru biskvītu pārgriezt vēl uz pusēm (horizoltāli).
9. Krēmam: iebiezināto pienu sakult ar sviestu viendabīgā masā.
10. Ar iegūto krēmu apsmērēt visas biskvīta daļas un savienot tās savā starpā.
11. Kūku rotā ar ar Jūsu izvēlētajiem augļiem.
12. Gatavo kūku liek aukstā vietā uz pāris stundām ( es liku uz 2-3 stundām).
Uz augšu