Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ņammīgā vista sinepju mērcē

2011. gada 23. augusts
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Uzliek cepeškrāsni uz 180 grādiem.Vidēji smalki sagriež vistas fileju (t.i. 1 fileju 4,5 gab). Apbrūnina uz pannas. Bļodā ielej saldo krējumu, pievieno ~ 1/3 no majonēzes paciņas. Pierīvē nedaudz siera. Tad 2 t/k graudaino un 1 t/k parasto sinepju, pus t/k sāls un tikpat malto piparu. Ja grib, var pievienot baltvīnu. Liek vistas fileju cepamtraukā, pa virsu uzlej mērci. Liek visu cepeškrāsnī uz 15- 20 min. Ja nav pārliecības, ka vistiņa gatava, var izņemt 1 gad un pārgriezt. Labāk necept par ilgu, lai vistiņa nepaliek sausa. Centos detalizēti, labu apetīti! :)
Uz augšu