Ņammīgā vista sinepju mērcē

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • Graudainās sinepes (angļu)
  • Parastās sinepes (krievu)
  • Krievijas siers
  • 100 ml saldā krejuma
  • Majonēze
  • 50 ml sausa baltvīna (pēc vēlēšanās)

Pagatavošana

30 min.
  1. Uzliek cepeškrāsni uz 180 grādiem.Vidēji smalki sagriež vistas fileju (t.i. 1 fileju 4,5 gab). Apbrūnina uz pannas. Bļodā ielej saldo krējumu, pievieno ~ 1/3 no majonēzes paciņas. Pierīvē nedaudz siera. Tad 2 t/k graudaino un 1 t/k parasto sinepju, pus t/k sāls un tikpat malto piparu. Ja grib, var pievienot baltvīnu. Liek vistas fileju cepamtraukā, pa virsu uzlej mērci. Liek visu cepeškrāsnī uz 15- 20 min. Ja nav pārliecības, ka vistiņa gatava, var izņemt 1 gad un pārgriezt. Labāk necept par ilgu, lai vistiņa nepaliek sausa. Centos detalizēti, labu apetīti! :)

Komentāri

Marita 2012. gada 31. janvāris 19:42
mans puisis sāk domāt, ka es māku gatavot. :) paldies, ļoti garšīgi un viegli pagatavojams. :)
Kiky 2012. gada 24. janvāris 12:53
šodien izmēģināšu :)
Anita 2011. gada 28. augusts 12:11
Paldies par ideju, bet nākošo gatavošu ar kaut kādu citu vistas sastāvdaļu, fileja ir tomēr par sausu( kungu gaļa,kā zinām no senču vēstures!!)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni