Kabaču/siera sacepums

3 1
Kolekcijas: Veģetārās
Kabaču šogad pulka, tāpēc jāfunktierē kā viņus apēst pēc iespējas dažādākos veidos.

Sastāvdaļas

  • Kabacis
  • Tomāti
  • Eļļa
  • Siers
  • Majonēze
  • Garšvielas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sākumā kabacis jānomizo un jāsagriež paplānos gabalos, ja sēklas lielas, tad tās izņem. Sieru sarīvē un tomātus sagriež šķēlītēs.
    Sākumā kabacis jānomizo un jāsagriež paplānos gabalos, ja sē...
  2. Kabaci viegli apcep uz pamatīgi karstas pannas, vēlams olīveļļā. Tikai mazliet.
    Kabaci viegli apcep uz pamatīgi karstas pannas, vēlams olīve...
  3. Kad visi kabači apcepti, tad virsū liek tomātu šķēlītes, sāli un piparus, tad sarīvēto sieru un tā kārto cepamo trauku līdz pilngatavībai, pašā augšā siers un mazliet majonēze.
    Kad visi kabači apcepti, tad virsū liek tomātu šķēlītes, sāl...
  4. Es šoreiz cepu pannā uz nelielas liesmas 30 minūtes, bet var arī cepeškrāsni pie 180 grādiem tās pašas 30 minūtes.
    Es šoreiz cepu pannā uz nelielas liesmas 30 minūtes, bet var...
  5. Nu lūk, samērā vienkāršs, bet garšīgs ēdiens ir gatavs.
    Nu lūk, samērā vienkāršs, bet garšīgs ēdiens ir gatavs.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Evi 2011. gada 30. augusts 11:39
Es gatavoju līdzīgi, tikai kapačus sagriežu smalkāk - kubiciņos. Tos apcepu ar sīpoliem, tomātiem un tad pārleju ar viegli sakultām ~2vām olām, un tad lieku sieru/majo pēc vajadzības (bet nu parasti sieru/majo nelieku, jo tas tad sanāk trekni).

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni