Cūkas galvassiers

5 1

Sastāvdaļas

  • Cūkas galva, lauru lapas, pipari, ūdens, burkāni

Pagatavošana

200 min.
  1. Vāra cūkas galvu. Var pievienot lauru lapas un piparus garšai. Kad galva gatava, no tās atdala gaļu un sagriež gabaliņos. No gabaliņu lieluma atkarīgs produkta izskats. Atsevišķi izvāra burkānus un sagriež kubiciņos. Trauka apakšā saber burkānus un virsū uzliek gaļu. To visu aplej ar nelielu daudzumu buljona, kura varījās galva. Uz trauka uzliek, piemēram, apgāztu šķīvi, un virsū kautko smagu, piemēram, akmeni. Noliek vēsā vietā, lai atdziest un atstāj uz vairākām stundām. Pēc tam šķīvi noņem, kārtīgi izņem "sieru" no trauka un var pasniegt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas