Kabača un teļa gaļas gabaliņi

3 1
Drauga mamma atveda kabačus, man jau viņi negaršo, bet labu mantu, koptu un audzētu-bioloģisku, jau lauka nepetīi, tā nu es vienkārši kaut ko izdomāju ar to visu un sāku cept.

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • Teļa gaļa
  • Kabacis
  • Ola
  • Sāls, vegeta, pipari
  • Burkāns
  • Ķiploks

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež teļa gaļu kubiciņos, liek sālītā ūdenī vārīties, pievieno vegetu.
  2. Nomizo kabaci, izņem sēklas. Sagriež mazos kubiciņos.
  3. Nomizo burkānu, sagriež ripiņās.
  4. Nomizo ķiploku, sagriež mazās šķēlītēs.
  5. Piestā sasmalcina piparus.
  6. Kabaci, burkānu, ķiploku liek traukā, pieber sāli, piparus un ja vēlās vēl kādu garšvielu, pievieno olu, samaisa.
  7. Uzkarsē pannā eļļu un liek trauka saturu cepties.
  8. Kad gaļa mīksta pievieno dārzeņiem pannā cepties.
  9. Ēd kopā ar garajiem makaroniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni