Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kabača un teļa gaļas gabaliņi

2011. gada 7. augusts
Foto: Elīna Kolodina
Drauga mamma atveda kabačus, man jau viņi negaršo, bet labu mantu, koptu un audzētu-bioloģisku, jau lauka nepetīi, tā nu es vienkārši kaut ko izdomāju ar to visu un sāku cept.
Pagatavošana
30 min
1. Sagriež teļa gaļu kubiciņos, liek sālītā ūdenī vārīties, pievieno vegetu.
2. Nomizo kabaci, izņem sēklas. Sagriež mazos kubiciņos.
3. Nomizo burkānu, sagriež ripiņās.
4. Nomizo ķiploku, sagriež mazās šķēlītēs.
5. Piestā sasmalcina piparus.
6. Kabaci, burkānu, ķiploku liek traukā, pieber sāli, piparus un ja vēlās vēl kādu garšvielu, pievieno olu, samaisa.
7. Uzkarsē pannā eļļu un liek trauka saturu cepties.
8. Kad gaļa mīksta pievieno dārzeņiem pannā cepties.
9. Ēd kopā ar garajiem makaroniem.
Uz augšu