Mans melnais princis

2011. gada 4. augusts
Foto: Baiba Orlova
Pagatavošana
60 min
1. Uzliek vārīties iebiezināto pienu. Vāra aptuveni 2 stundas.
Foto: Baiba Orlova
2. Kūka: olas dzeltenumu sakuļ ar cukuru, pievieno krējumu un samaisa .
Foto: Baiba Orlova
3. Pēc tam pievieno miltus, sodu un kakao. Tad iemaisa sakultu olas baltumu.
Foto: Baiba Orlova
4. Lej kūkas formiņā un cep, aptuveni 190 grādu temperatūrā, līdz gatavs. Tādas vajag 2 formiņas.
Foto: Baiba Orlova
5. Krēms: Abus (iebiezināto pieno un sviestu) ieliek bļodiņā.
Foto: Baiba Orlova
6. Maisa, kamēr veidojas viendabīga spīdīga masa.
Foto: Baiba Orlova
7. Pēc tam starp izceptajiem biskvītiem liek krēmu.
Foto: Baiba Orlova
8. Glazūra: visu samaisa vienā bļodiņā un liek ūdens peldē. Līdz mazliet sabiezē. Mazliet atdzesē un lej uz kūkas.
Foto: Baiba Orlova
9. Abus biskvītus savienko kopā un glīti apsmērē ar pagatavoto glazūru.
Foto: Baiba Orlova
10. Gatava brīnišķīga kūka.

Lai labi garšo!
Foto: Baiba Orlova
Uz augšu