Grila hamburgeri

2011. gada 3. augusts
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Veido gaļas masu:
2. Maltās gaļas masai pievieno salki sakapātu sīpolu, piparus un sāli.
3. Taisa hamburgeru mērcīti:
4. Marinētos gurķus sagriež smalkos kubiņos, iemaisa baraviku majonēzē, tā, lai masa paliek bieza. Pievieno tējkaroti sinepes.
5. Sagriež pārējās satāvdaļas:
6. Lillā sīpolu sagriež sķēlēs, lai veidotos ''sīpolu gredzeni'', tāpat dara ar tomātu, tad saplēš salātlapu, tā, lai tā nosedz hamburgera maizīti. Izloba sieru no plēvītēm. Sagriež hamburgeru maizītes uz pusēm (horizontālā veidā).
7. Iekur grillu.
8. Liek cepties gaļas masu. Kad gaļa ir gatava, uz grila nedaudz apgrauzdē maizītes. Tad klāj gurķu-majonēzes mērcīti, tad svaigu salātlapu, tad liek gaļu tad tomāta šķēli, tad pāris sīpolu gredzenus un vēl nedaudz mērces pa virsu un nosedz ar hamburgeru maizītes ''cepurīti''.
9. Labu apetīti!
Uz augšu