Pikantā maltas gaļas mērce meksikāņu gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg Maltās gaļas (jauktas)
  • 1 burciņa pupiņas tomatu mērcē
  • 1 paciņa saldētas kukurūzas 200-300 grami
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 burciņa ķīnas saldskābā mērce ar ananāsiem
  • 2 -3 ēdamkarotes Adžikas (asās) - atkārība no tā cik pikantu gribās
  • Pēc garšas sāls un pikantā gaļas garšviela

Pagatavošana

30 min.
  1. Uz pannas apcep malto gaļu pievieno ķiploku (sasmalcinatu ķiploku spiedē), sāli un pikanto gaļas garšvielu. Kad gaļa gatava liek katliņā uz mazas uguns un pievieno pupiņas, kukurūzu adžiku un ķīnas mērci visu apmaisa un pasautē kādas 15 min.
  2. Pasniedz kopā ar makaroniem vai rīsiem
  3. Asums un pikantums atkarīgs cik daud zpievienosiet adžiku ķiplokus un pikantās garšvielas, to var izvēlēties pec gaumes

Komentāri

Asnate 2012. gada 14. maijs 17:46
:D meksikāņu gaumē, bet ar ķīnas mērci un vēl adžiku. kiš-miš.
Maija 2011. gada 30. oktobris 15:30
Nu man jav labaak patiik asumu taisiit ar iisto chilli!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni