Sievasmātes pankūkas

5 1

Sastāvdaļas

  • Piens - 500 ml
  • Olas - 3 gabali
  • Milti - 280 g
  • Cukurs- 1-2 ēdamkarotes( cik kuram garšo)
  • Sāls- 1 tējkarote (bez kaudzītes)
  • Augu eļla - 3 ēdamkarotes
  • Sviests- pankūku smērēšanai
  • Pusīte kartupeļa pannas ieziešanai

Pagatavošana

10 min.
  1. Traukā iesitam olas, pieberam sāli, cukuru un labi samaisam- neputojam. Ielejam 200 grami piena un samaisām. Tad iebreram miltus un rūpīgi izmaisām līdz masa paliek bez kunkuļiem, līdzīgi krējumam. Pielejam atlikušo pienu -galaprodukts sanāk tāds pašķidrāks, bet par to nav jāuztraucas. Ielejam kādu ēdamkaroti eļļas , samaisām un atstājam uz 15 minūtēm. Liekam uz uguns pannu , uzkarsējam, un ieziežam ar augu eļļu , izmantojot kartupeli uzspraustu uz dakšiņas( iemērcējam eļļā).Un ar pavārnīcas palīdzību ielejam pankūku masu pannā, vienmērīgi pa visu pannu. Cepam . Pasniedzam, kā kurš vēlas- pildītas vai ar medu, ievārījumu utt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis