Vidusjūras maltās gaļas sacepums

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g maltas gaļas
  • 1 sīpols
  • 100 g sēņu (es lietoju šampinjonus)
  • 1 ēd. k. sviesta
  • Pusīte sarkanās paprikas
  • 1 ēd. k. tomātu pastas
  • 2 olas
  • 3 - 4 šķēlītes daudzgraudu maizes
  • 130 g fetas siera
  • 20 olīvas
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 tējk. sāls
  • 1.5 ēd. k. garšvielas maltai gaļai
  • 1 ēd. k. kaltētu ķiploku
  • 1 tējk. kaltēta timiāna

Pagatavošana

75 min.
  1. Visiem loti garšo! Sirsnīgi iesaku izmēģināt!
    Visiem loti garšo! Sirsnīgi iesaku izmēģināt!
  2. Sakapā smalki sēnes un apcep sviestā.
  3. Sakapā smalki papriku un sīīpolu, smalki sagriež fetas sieru.
  4. Iemērc maizi ūdenī uz pāris minūtēem lai paliek mīksta un izņem ārā izspiežot lieko ūdeni.
  5. Lielā traukā liek iekšā visas sastāvdaļas - gaļu, sēnes, sakapāto papriku, sakapato sīpolu, olas, samitrināto maizi, sasmalcinato fetas sieru, olivas un garšvielas. Ar rokām visu labi izmaisa.
    Lielā traukā liek iekšā visas sastāvdaļas - gaļu, sēnes, sak...
  6. Liek samaisīto masu cepamajā traukā un cep 200 grādos 45-60 minūtes (tas ir atkarīgs no cepeškrāsns).
    Liek samaisīto masu cepamajā traukā un cep 200 grādos 45-60...
  7. Labu apetīti
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Mamuts 2015. gada 12. decembris 16:24
Pa virsu uzliku rīvētu sieru ar baraviku majonēzi - mmm, tas bija labi. Labāk būt resnam un laimīgam, vai ne? :D
Lietoju saldētu tītara gaļu, bail iedomāties, kas tur ir samalts, bet kopā ar šīm sastāvdaļām garšo lieliski.
Liena 2012. gada 18. novembris 22:34
Tiešām ļoti garšīgs ēdiens no maltās gaļas.
Biruta 2012. gada 1. novembris 02:59
Lietoju maltu vistas gaļu. visu ko liku vairak (garšvielas un veselu kanniņu ar melnajām olīvēm). Sanāca ļoooooooooooooooooooti gardi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni