Vasaras čatnijs jeb kečups latviešu gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • Skābie ķirši- 500 g
  • Tomāti- 700 g
  • Sīpoli- 2 gab
  • Ķiploks-1 gab
  • 0.5 svaigs sarkanais čili-0,5g
  • Balzamiko etiķis-130g
  • Sāls-1 tējkarote
  • Melnie pipari-1/2tējkarote
  • Cukurs ievārījuma-500g

Pagatavošana

40 min.
  1. Ķiršus noskalo, izņem kauliņus;
  2. Tomātus noblanšē, noņem miziņu,sagriež gabaliņos;
  3. Sīpolus, ķiplokus nomizo, sasmalcina;
  4. Čili noskalo, izņem sēklas, sakapā;
  5. Visas sastāvdaļas katlā uzvāra, nepārtraukti maisot;
  6. Pēc apmēram 15 minūtēm pievieno cukuru un pavāra vēl 5 minūtes;
  7. Noņem no plīts un čatniju pilda tīrās, izkarsētās burkās;
  8. Aizvāko un uzglabā vēsā vietā

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi